• Home
  • Novinky
Spoločnosť Tork uvádza na trh nový rad osviežovačov vzduchu pre neustále svieži vzduch na toaletách
Spoločnosť Tork uvádza na trh nový rad osviežovačov vzduchu pre neustále svieži vzduch na toaletách

Spoločnosť Tork uvádza na trh nový rad osviežovačov vzduchu pre neustále svieži vzduch na toaletách

13.11.2023

Spoločnosť Tork uvádza na trh nový rad osviežovačov vzduchu pre neustále svieži vzduch na toaletách – jednoduché doplňovanie zásobníka zaistí vždy príjemný pobyt na toaletách

Problémy so súčasnými osviežovačmi vzduchu
K toaletám sa viaže najviac sťažností – konkrétne až 45 % všetkých sťažností, ktoré správcovia budov dostávajú. Podľa nedávneho prieskumu spoločnosti Tork sa navyše 67 % zamestnancov častejšie sťažuje práve na toalety viac, ako na akýkoľvek iný aspekt kancelárie. Preto je veľmi dôležité, aby toalety fungovali efektívne a zaistili taký štandard čistoty, vďaka ktorému sa ľudia budú cítiť, že je o nich dobre postarané.

Zápach na toaletách má takisto negatívny vplyv na reputáciu spoločnosti. Mnoho tradičných osviežovačov vzduchu pritom vzhľadom na svoj princíp fungovania založený na „rozprašovaní a vyprchávaní“ neposkytuje dostatočný efekt. Aby dodávali sviežosť celému priestoru toaliet, musia sa navyše obvykle umiestniť vysoko na stenách, čo rozhodne nie je ideálne pre kontrolu a doplňovanie dávkovačov.

„Pri vývoji našich inovácií sa vždy snažíme vžiť do našich zákazníkov. Náš prieskum ukázal, s akými problémami sa stretávajú tradičné osviežovače vzduchu, a to čo sa týka ich funkcií, ako aj dostupnosti pre upratovací personál. Ukázalo sa, že reálne žiadané je konzistentné riešenie s rovnomernou a stálou vôňou v priebehu času a tiež systém, ktorý je možné omnoho ľahšie obsluhovať,“ uvádza Meta Grundén z oddelenia profesionálnej hygieny spoločnosti Essity.

Nový osviežovač vzduchu, ktorý vôňu distribuuje kontinuálne a rovnomerne
Spoločnosť Tork uviedla na trh nový systém, ktorý udržiavanie neustále sviežich toaliet uľahčí. Využíva jedinečnú hi-tech technológiu, ktorá neobsahuje hnací plyn a neutralizuje pachy nepretržite a rovnomerne. Výskumy ukazujú, že najdôležitejším faktorom uvádzaným zákazníkmi pri výbere výrobku pre starostlivosť o vzduch, je „dlhotrvajúci výkon“. Tork osviežovač vzduchu Constant vydrží až 90 dní, kým je potrebné ho doplniť. Ponúka množstvo vôní, ktoré eliminujú nepríjemné pachy a vytvárajú na toaletách konzistentné príjemne svieže prostredie, čo správcom budov pomáha predchádzať sťažnostiam týkajúcim sa toaliet.

Systém s jednoduchou údržbou a jednoduchým doplňovaním
Celých 71 % upratovacích zamestnancov sa zhodlo na tom, že pokiaľ by bolo doplňovanie zásobníkov osviežovačov vzduchu na toaletách jednoduchšie a rýchlejšie, poskytlo by im to viac času pre ďalšie upratovacie úlohy. Tork osviežovač vzduchu Constant je certifikovaný certifikáciou jednoduchého použitia „Easy to use“ a veľmi rýchlo ho je možné doplniť. K jednoduchej údržbe prispieva aj možnosť umiestniť ho v ľahko dosiahnuteľných výškach. Doplňovanie a výmenu batérií je možné takisto naplánovať počas existujúcich upratovacích rutín a ušetriť tak upratovaciemu personálu drahocenný čas.

Osviežovače vzduchu pripojené k internetu vecí
Vďaka Tork Vision Cleaning, poprednému svetovému riešeniu pre upratovanie riadené dátami, budú teraz pracovníci upratovania presne vedieť, kedy a kde majú doplniť všetky dávkovače osviežovačov vzduchu Tork na toaletách. Nový dávkovač osviežovača vzduchu im umožní udržiavať dávkovače doplnené a ušetriť čas tým, že sa vyhnú zbytočným kontrolám.

S inteligentným a udržateľným riadením hygieny od spoločnosti Tork je jednoduché zaistiť na toaletách príjemné prostredie.

Iné informácie nájdete na:
https://www.tork.sk/vyrobky/zasobniky/air-freshener
TORK
Minimalizujte vplyv uhlíka
TORK