• Home
  • Novinky
Tork uvádza na trh nové utierky 2 v 1 na drhnutie a čistenie
Tork uvádza na trh nové utierky 2 v 1 na drhnutie a čistenie

Tork uvádza na trh nové utierky 2 v 1 na drhnutie a čistenie

06.02.2024

Tork uvádza na trh nové utierky 2 v 1 na drhnutie a čistenie – účinnejšie a efektívnejšie utierky pre reštaurácie, ktoré si poradia aj s odolným neporiadkom

Aby zamestnanci reštaurácií nestrácali cenný čas
Reštaurácie sú rýchle prostredie. Tempo rušnej prevádzky a problém nedostatku personálu znamenajú, že rúk je málo a čas je drahý. Zamestnanci reštaurácií odhadujú, že 59 % svojho času strávia upratovaním, a napriek tomu, že sú kuchyne obvykle nastavené na efektívne varenie, optimalizácia upratovania do pracovného procesu často nie je začlenená. V tomto prostredí môže byť čokoľvek, čo uľahčuje upratovacie práce, veľkým prínosom.

Aby odolný neporiadok nemal vo vašej reštaurácii miesto
Z týchto dôvodov uviedla spoločnosť Tork nové utierky 2 v 1 na drhnutie a čistenie, ktoré uľahčujú prácu pri upratovaní, a to aj pri upratovaní na prvý pohľad náročnom. Kombinujú drhnúce schopnosti umývacej huby s nasiakavosťou utierky, takže si pracovníci reštaurácie poradia aj s tým najodolnejším neporiadkom pomocou jediného univerzálneho a ľahko použiteľného výrobku.

Účinnejšie a efektívnejšie riešenie
Tork utierky 2 v 1 na drhnutie a čistenie poskytujú personálu reštaurácií jeden nástroj s viacerými čistiacimi funkciami, ktorý je navrhnutý tak, aby bol abrazívny a zároveň nasiakavý. Je možné ho tak použiť v zázemí kuchyne aj v priestoroch samotnej reštaurácie. Vďaka flexibilnému dizajnu sa ľahko používa, takže personál môže čistiť aj na horšie prístupných miestach. Silná abrazívna schopnosť utierok si poradí aj so zatvrdnutým a usadeným neporiadkom bez toho, aby poškriabal povrchy. Utierky je možné opláchnuť a opakovane použiť až desaťkrát, čím reštauračný personál zvýši účinnosť upratovania a zároveň zníži množstvo odpadu. Zákazníci, ktorí tieto čistiace utierky vyskúšali, zdôraznili, že „sú silnejšie ako bežné čistiace utierky, takže je ich možné použiť takmer na všetko.“ Produkt jednoducho predstavuje šikovné a udržateľné riadenie upratovania od spoločnosti Tork.

Iné informácie nájdete na:
www.tork.sk/product/450150/naplne/priemyselne-utierky



[1] Podľa prieskumu trhu vykonaného treťou stranou v USA a Európe, rok 2020.
[2] V porovnaní so štandardnými Tork utierkami.
TORK
ponuka-osviezovacov-vzduchu
TORK