• Home
  • Novinky
Tork uvádza na trh novú odbornú službu pre reštaurácie. Ukazuje, ako lepšia hygiena vedie k lepšiemu zážitku hostí aj personálu
Tork uvádza na trh novú odbornú službu pre reštaurácie. Ukazuje, ako lepšia hygiena vedie k lepšiemu zážitku hostí aj personálu

Tork uvádza na trh novú odbornú službu pre reštaurácie. Ukazuje, ako lepšia hygiena vedie k lepšiemu zážitku hostí aj personálu

31.10.2023

Výzvy, ktorým gastronómia čelí
Svet gastronómie žije v rýchlom tempe a čelí čím ďalej, tým vyšším očakávaniam hostí, čo sa týka hygieny, udržateľnosti a zážitku. Prevádzkovatelia vedia, že čím bezproblémovejšiu službu poskytujú, tým spokojnejší je hosť, a tým úspešnejší je ich podnik.

Každodenný tlak však môže snahu o zlepšovanie podniku sťažovať. V skutočnosti:
  •  sa 77 % reštauračného personálu zhoduje na tom, že výpadky v obsluhe ovplyvňujú zážitok hostí;
  •  3 zo 4 zamestnancov reštauračnej kuchyne by boli spokojnejší, keby bolo ich pracovisko lepšie organizované.
Pre množstvo prevádzkovateľov môžu tieto výzvy predstavovať až príliš tvrdý oriešok.

Tork Workflow pre reštaurácie
Preto Tork, značka spoločnosti Essity a celosvetový líder v oblasti profesionálnej hygieny, uviedla na trh Tork WorkflowTM pre reštaurácie – službu odborného poradenstva. Jej cieľom je pomôcť prevádzkovateľom gastropodnikov v zlepšení zážitkov hostí aj spokojnosti personálu, maximalizáciu prevádzkovej efektivity a zaistenie hygienického a udržateľného prostredia.

Tork Workflow pre reštaurácie poskytuje nielen rady, ako zaistiť, aby mal personál vždy k dispozícii potrebné hygienické pomôcky, ale tiež pomáha prevádzkovateľom, manažérom a šéfkuchárom objaviť nové spôsoby, ako pozitívne ovplyvniť fluktuáciu zamestnancov, ušetriť náklady a jednoducho urobiť viac práce s menším úsilím, a to v celej reštaurácii. Chcete ušetriť čas personálu pri doplňovaní dávkovačov a zároveň ušetriť peniaze znížením množstva odpadu? Poobzerajte sa po kontrolovaných dávkovacích systémoch s vyšším množstvom náplní, ako sú tie, ktoré dodáva spoločnosť Tork. Pomôžu znížiť plytvanie a zároveň pojmú viac produktu, čo zníži početnosť doplňovania.

Na stiahnutie je tiež Sprievodca Tork Workflow pre reštaurácie, ktorý obsahuje tipy založené na viac ako 50 rokoch skúseností s udržateľným riadením hygieny.

Gastronomický priemysel je náročným prostredím a reštaurácie potrebujú podporu, aby splnili vysoké očakávania svojich hostí. So systémom Tork Workflow pre reštaurácie je pomoc na dosah.

„Reštaurácie sú dnes viac ako kedykoľvek inokedy pod silným tlakom, aby poskytovali bezchybný a rôznorodý zážitok. Príliš často sa potom stane, že sa prehliadajú niektoré dôležité aspekty pracovného procesu. Ponúkame odborné znalosti, ktoré pomôžu tieto medzery nájsť, a umožnia tak našim zákazníkom sústrediť sa na to, čo vedia najlepšie,“ uvádza Dotti Haynes, marketingová riaditeľka Essity pre zákaznícky segment HoReCa.
TORK
Minimalizujte vplyv uhlíka
TORK